Kundvärdar sökes!

Tycker du att kollektivtrafik är fantastiskt? Är du en framåt och driven person som gillar att leverera service och träffa olika typer av människor? Då ska du söka tjänsten och vara med och bilda vårt kundvärdsteam i Lund. Tjänsten innebär att du fortsätter arbeta som förare hos Keolis men arbetar som kundvärd vid behov.

Om tjänsten
Som kundvärd är du den yttersta kontakten med våra resenärer och livet i kollektivtrafiken. Du är en ambassadör för såväl Skånetrafiken som Keolis varumärke och står till resenärers förfogande genom att vara synlig, tillgänglig och behjälplig på utvalda platser. För att klara uppdraget behöver du vara ansvarstagande och representativ för Keolis och Skånetrafikens värderingar. Du behöver också vara utåtriktad, empatisk och ha ett utpräglat servicetänk. Det är du som får den arga resenären att känna sig lugn. 

Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för en resenärsnära service genom att ge information och stöd vid busshållplatser/terminaler. Exempelvis genom att ge resenärerna information gällande linjeomläggningar och störningar, svara på frågor om biljettsystemet eller hjälpa dem ombord på rätt buss. Allt för att göra resan så smidig som möjligt. Det är du som får den vilsne resenären att känna sig trygg.

För att trivas behöver du vara kommunikativ och flexibel och ha en förmåga att arbeta resultat- och lösningsorienterat. Det är du som får den trötta resenären att vilja åka imorgon också. (Och ta med sig en vän.)

Det här behöver du ha

  • Anställning som bussförare på depån i Lund
  • Kunskap i eller erfarenhet av kundservice  
  • God avtals-, linje- och busskännedom för Lund
  • God kunskap om Keolis och Skånetrafikens vision, affärsidé och värderingar
  • Goda kunskaper om resevillkor, utrustning och resande med särskilda behov
  • God förmåga att uttrycka sig i tal på svenska samt engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Som person har du lätt för att ta egna initiativ och du arbetar bra såväl självständigt som i team. Du har lätt att se förbättringsmöjligheter och delge dem till högre instans. Då du möter ett stort antal människor i olika situationer ställer detta höga krav på din sociala kompetens och servicekänsla.

Det här får du som kundvärd 
Det bästa du får är dina kollegor och möjlighet till roliga uppdrag utöver ditt ordinarie arbete som bussförare. För att du skall utvecklas i din roll sker ”kundvärdsdagar” emellanåt som kan innehålla både teoretiska och praktiska moment. Där kan gruppen även dela erfarenheter och tips med varandra.

Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att lämna din intresseanmälan till lund@keolis.se. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.  

Kontaktperson
Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringsteamet på telefon: 031-671999