Uppdaterad 2023-10-18

Keolis graduate program

Vill du ta första steget mot en internationell karriär inom ett av världens ledande kollektivtrafikföretag? Då är rollen som management trainee något för dig. Du får då chansen att medverka till utveckling av branschen och bidra till att skapa samhällsnytta och hållbara lösningar för framtidens kollektivtrafik. I samarbete med vårt moderbolag i Frankrike erbjuder Keolis Sverige regelbundet plats på Keolis Graduate Program för dig som vill utbilda dig inom affärsutveckling och ledarskap.

Du får en tillsvidareanställning på Keolis och blir placerad i Frankrike vid något av Keolis dotterbolag i ett eller två år. Under denna period deltar du i vårt Graduate Program med deltagare från olika delar av världen där du kombinerar teori och praktik och får lära dig branschen och vår verksamhet från grunden. Samtidigt utvecklar du dig inom ledarskap och affärsutveckling.

Efter avslutat program återvänder du till Sverige för en fortsatt anställning i Sverige såsom specialist eller ledare. Programmet riktar sig till dig som är civilingenjör, civilekonom, statsvetare eller motsvarande. Du behöver också ha mycket goda kunskaper i franska, svenska och engelska.
Programmet startar ungefär en gång om året. Håll utkik bland lediga jobb om du är intresserad.