Keolis tar över busstrafiken och bjuder på frukost!

Keolis är från och med måndag den 22 augusti ny entreprenör för SL:s  busstrafik i Nacka, Värmdö, Huddinge, Botkyrka och södra Stockholm. Med 1 840 medarbetare, 521 bussar och gedigna förberedelser förbättrar Keolis service, miljö och komfort för resenärerna.

Kundvärdar med mobila kundcenter är en del av satsningen på utökad service till resenärerna. Kundvärdarna kommer att finnas till hands där situationen kräver det. Keolis kundvärdar skapar också genom sin närvaro en ökad trygghet för resenärerna.

Keolis två första mobila kundcentra öppnar redan på måndag den 22/8. Under rusningstrafiken fram till klockan 9.00 bjuder de på frukost vid Huddinge sjukhus och Orminge centrum. Totalt kommer tre kundcenter att finnas i Nacka/Värmdö och i Huddinge, Botkyrka och södra Stockholm får sju kundcenter.

-  Det här är ett unikt avtal för Keolis och inte minst för resenärerna. Keolis kan nu visa upp sin roll som ledande busstrafikföretag av lokalt anpassad, miljövänlig trafik, säger Anders Lundström, VD, Keolis Sverige.

Av samtliga 521 fordon i området är 224 nya och drivs på förnyelsebara bränslen; biogas, etanol eller rapsmetylester (RME).  Detta innebär att Keolis ytterligare stärker sin roll som leverantör av lokalt anpassad och miljövänlig stadstrafik.