keolis international

Ägare

Huvudägare till Keolis är SNCF (franska statsjärnvägarna och Frankrikes motsvarighet till SJ) som äger 70 procent de resterande 30 procenten innehas av det kanadensiska kapitalförvaltningsbolaget Caisse de dépôt et placement du Québec.v

OMSÄTTNING

5,9 miljarder euro 2018.

anställda

Vi är cirka 65 000 medarbetare.

Här finns Vi

I 16 länder på 4 kontinenter:

Australien, Belgien, Danmark, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Indien, Kanada, Kina, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Portugal, Storbritannien, Sverige, Tyskland, USA

Våra internationella värderingar

We Imagine

Keolis är en innovativ partner som kontinuerligt arbetar för att skapa lösningar för att tillgodose behoven hos våra resenärer idag och i framtiden.
Sedan mer än ett sekel har vi hanterat komplexa lösningar för kollektivtrafiken. Vi strävar efter att hitta de bästa sätten att hjälpa våra huvudmän att uppnå sina mål. På så sätt får vi nöjda resenärer och uppdragsgivare, vilket är bra för vår framtida utveckling och våra affärer.

We care

Att tänka som en resenär är inte bara en slogan. Att ge våra resenärer en säker, tillförlitlig och bekväm resa är kärnan i allt vi gör.
Vi har en stor mångfald inom företaget vilket är en tillgång. Respekt och lyhördhet för varandra är självklarheter hos oss. Tillsammans skapar vi en trygg, öppen och tillitsfull vardag.

We commit

Tillsammans med våra uppdragsgivare utvecklar vi resandet, förenklar vardagen för våra resenärer och skapar hållbara städer.
Vår ansvarskänsla tar sig också uttryck i ett genuint arbete för en hållbar tillväxt vilket bidrar till en hållbar samhällsutveckling.