Keolis Trafikskola

Välkommen till Keolis trafikskola i Hornsberg, Stockholm. Vi har utbildningar för dig som vill ta D-körkort och bli bussförare.

Kostnadsfri bussförarutbildning - via KomVux Värmdö och Nacka

Gör din ansökan direkt på Värmdö Vuxenutbildnings hemsida/bussförare.
Utbildningen är studielånsberättigad (CSN). Har du frågor angående denna utbildning så kontaktar du oss på Keolis Trafikskolaöppnas i nytt fönster eller Värmdö Vuxenutbildninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Även om du bor i en annan kommun så har du möjlighet att söka. Gör först din ansökan till Värmdö Vuxenutbildninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Sedan ska din hemkommun bevilja dig att gå utbildningen. All utbildning sker i Stockholm, Hornsberg. Vi hjälper dig med en anställning efter godkänd utbildning på någon av våra depåer i Stockholmsområdet.

Privat bussförarutbildning

Du bekostar själv kursavgiften på 45 000 kronor. Vi kan i gengäld efter godkänd utbildning erbjuda dig en tillsvidareanställning vid någon av våra depåer i Stockholmsområdet. Keolis tillämpar 6 månaders provanställning. Anmäl dig till trafik skolan via telefon 076 1336630 eller e-post trafikskolan@keolis.se

VILL DU VETA MER?

För mer information och anmälan.
Kontakta trafikskolan i Stockholm:
076 1336630
trafikskolan@keolis.se

Keolis Trafikskola är medlem i Sveriges Trafikskolors Riksförbund.