Keolis Trafikskola

Välkommen till Keolis trafikskola i Hornsberg, Stockholm. Vi har utbildningar för dig som vill ta D-körkort och bli bussförare.

Kostnadsfri bussförarutbildning - via KomVux Värmdö och Nacka

Gör din ansökan direkt på Värmdö Vuxenutbildnings hemsida/bussförare.
Utbildningen är studielånsberättigad (CSN). Har du frågor angående denna utbildning så kontaktar du oss på Keolis Trafikskolaöppnas i nytt fönster eller Värmdö Vuxenutbildninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Även om du bor i en annan kommun så har du möjlighet att söka. Gör först din ansökan till Värmdö Vuxenutbildninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Sedan ska din hemkommun bevilja dig att gå utbildningen. All utbildning sker i Stockholm, Hornsberg. Efter godkänd utbildning kan vi hjälpa till med en anställning vid någon av våra depåer i Stockholm beroende på hur depåernas behov ser ut.

Privat bussförarutbildning

Du bekostar själv kursavgiften på 45 000 kronor. Vi kan efter godkänd utbildning hjälpa till med anställning vid någon av våra depåer i Stockholm beroende på hur depåernas behov ser ut. Keolis tillämpar 6 månaders provanställning. Anmäl dig till trafikskolan via telefon 076 1336630 eller e-post trafikskolan@keolis.se

VILL DU VETA MER?

För mer information och anmälan.
Kontakta trafikskolan i Stockholm:
076 1336630
trafikskolan@keolis.se

Keolis Trafikskola är medlem i Sveriges Trafikskolors Riksförbund.