Välkommen till Keolis

Keolis är ett av Sveriges största kollektivtrafikbolag och verkar i en framtidsbransch. Vi kan erbjuda en trygg och stabil anställning, och en arbetsplats som genomsyras av mångfald, goda utvecklingsmöjligheter och kamratskap. Här arbetar människor från världens alla hörn vilket vi ser som en stor tillgång.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Våra värderingar

Våra värderingar – ”Vi sätter säkerheten främst”, ”Vi sätter resenären i fokus”, ”Vi tar ansvar och respekterar varandra” samt ”Vi tänker nytt och är affärsmässiga” – präglar vår arbetsplats.

Alla kompetenser behövs

Hos oss är du med och bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling, och du får möjlighet att prova dina idéer och utveckla din kunskap. På Keolis arbetar bland annat bussförare, ekonomer, teamchefer, underhållstekniker, planerare, trafikledare, ingenjörer och medarbetare som ser till att våra fordon hålls rena och fina. Alla har en viktig roll i att skapa en verksamhet som håller hög kvalitet – dygnet runt.

Välkommen till oss

Vår verksamhet behöver en mängd kompetenser inom alla våra olika geografiska områden. Vi söker ständigt nya medarbetare som vill vara med och bidra på vår resa mot framtidens kollektivtrafik.

Vill du vara med? Läs mer om våra olika tjänster nedan.

Bussförare

Om du är serviceinriktad och intresserad av hur det är att arbeta i trafiken.
Läs mer här

Mekaniker

Det är här det viktiga underhållet av våra bussar sker.
Läs mer här

Trafikplanerare

Arbetar med olika delar av kedjan från tidtabell till optimerade planer och scheman för fordon och förare.
Läs mer här

Trafikledare

Här har du en tät kontakt med förarna ute i trafiken men också med andra interna parter.
Läs mer här

Utveckling och karriär

Här kan du läsa mer om hur din utveckling och karriär kan se ut hos Keolis