Uppdaterad 2024-05-03

Kom och träffa oss på event

14 maj - Drömarbetsstaden i Uppsala
På torget utanför Studenternas vid Brasserie 21 och på dansbanan hålls för andra året i rad Drömarbetsstaden. Eventet arrangeras av Relation i samarbete med Heja Uppsala och Uppsala kommun och är till för alla som vill inspireras till att hitta ett nytt jobb. Är du kanske nyfiken på bussföraryrket eller har du redan D-körkort? Oavsett är du varmt välkommen till vårt tält!
Eventet pågår mellan kl. 11.00-18.00.
Läs mer på: dromarbetsstaden.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Adress:
Sjukhusvägen 12
753 09 Uppsala

21 maj - Jobbfestivalen i Stockholm
Jobbfestivalen är en mötesplats för arbetssökande och för företag med rekryteringsbehov samt för företag och organisationer som erbjuder verktyg/tjänster i syfte att öka mångfalden och minska risken för diskriminering. Kom förbi och prata buss med oss! Vi berättar gärna mer om yrket, utbildningar och möjliga vägar till busskörkortet.
Läs mer på: jobbfestivalen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Adress
Kungsträdgården
Jussi Björlings allé
111 47 Stockholm

29 maj - 1 juni - Järvaveckan i Stockholm
Järvaveckan på Spånga IP i Stockholm är den självklara mötesplatsen för social hållbarhet, inkludering och mångfald och förutom att snacka kollektivtrafik med oss finns det massor av intressanta möten och roliga aktiviteter att ta del av dessa dagar.
Kom och besök oss i vårt tält för att snacka kollektivtrafik, jobb- och utbildningsmöjligheter, vi är på plats alla dagar!
Eventet pågår mellan kl. 12.00-19.00.
Läs mer på: jarvaveckan.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Adress:
Spånga Idrottsplats
Solhems hagväg 2
163 56 Spånga

6 juni Rinkeby 6 juni - i Stockholm
Idrottsföreningen Shanta IF har sedan 2011 arrangerat firandet av Sveriges nationaldag i Rinkeby. Syftet med firandet är att skapa en mötesplats för de boende i område. Under dagen bjuds det på underhållning i form av musik, dans, flagghissning, poesi, frågesport, tal med mera. Runt torget finns vi på Keolis på plats tillsammans med lokala föreningar, organisationer, myndigheter med flera. Kom förbi och prata buss med oss! Vi berättar gärna mer om yrket, utbildningar och möjliga vägar till busskörkortet.
Eventet pågår mellan kl 13.00-18.00.
Läs mer på: 6junirinkeby.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Adress:
Rinkebytorget
Spånga

Bör vi vara med på ditt nästa event?

Arbetar du exempelvis med, rekrytering, utbildning, arbetsmarknadsfrågor, integration eller mångfald och vill samarbeta med oss på Keolis?

Ta gärna kontakt med Nicole Mitman vår employer branding och event specialist: nicole.mitman@keolis.se