Bussförare

Har du D-körkort? Vi söker dig som är serviceinriktad, som tycker om att möta människor och som har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Som bussförare i Keolis uniform blir du vårt ansikte utåt, där du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet ombord. Din roll är extremt viktig – med dig vid ratten kör vi mot ett bättre samhälle med ett ständigt ökande antal kollektivtrafikresenärer. Keolis är en av de största aktörerna inom branschen och en trygg arbetsgivare med stora möjligheter till vidareutbildning och utveckling. Som bussförare kan du t.ex ha olika uppdrag såsom servicevärd, instruktör eller ersättare till drift- och trafikledning. Självklart kan du även söka dig vidare till andra roller internt inom Keolis. Hos oss finns alltid mångfald, jämställdhet och gemenskap i fokus. Se våra lediga tjänster som bussförare här.

Arbetstider och schema

Kollektivtrafiken anpassas efter resenärernas behov och rullar dygnet runt. Du kan komma att få jobba morgon, dag, kväll eller natt. Det finns också delade skift där du kör under morgon- och kvällsrusningen.

När du är tillsvidareanställd kan du på sikt själv önska din arbetstid. Självklart följer vi de kör- och vilotider som gäller enligt lag.

Kollektivavtal/lön

Vi tillämpar Bussbranschavtalet (BBA). Du som tidigare har arbetat som bussförare får tillgodoräkna dig år för inplacering i lönestegen.