Uppdaterad 2022-10-04

Keolis deltar i Järvaveckan 2019

I år arrangeras Järvaveckan på Spånga IP mellan 12 och 16 juni. Keolis är på plats 14-16 juni med rekryterare och trafikskola för att träffa besökare och berätta mer om företaget.

Den 12-16 juni förvandlas Spånga IP till en unik mötesplats för politiker, medborgare, näringsliv och föreningsliv. En plats för alla som bryr sig om vart Sverige är på väg. En plats för politik, musik och mängder av möten mellan människor. Under fem dagar kommer det finnas möjlighet att lyssna till riksdagens samtliga partiledare, delta i intressanta föreläsningar och söka något av de jobb som erbjuds genom rekrytering på Järvaveckan.

Fokus på rekrytering

I transportbranschen är kompetensbristen stor och svårigheten att hitta rätt kompetens är det största tillväxthindret för många företag. Inte minst gäller detta för det som ibland kallas för samhällets blodomlopp, kollektivtrafiken, där bristen på förare är mycket stor. Transportföretagen bedömer till exempel att 7 300 bussförare behöver anställas i Sverige fram till 2020 och i Stockholm finns det behov av en betydande andel av det totala behovet.

– Lösningarna på dagens och framtidens stora utmaningar kräver delaktighet från samhällets alla parter. Järvaveckan skapar en mötesplats som minskar avståndet mellan medborgare och folkvalda politiker, innerstad och ytterstad, centrum och periferi, Ahmed Abdirahman, Initiativtagare till Järvaveckan.

I år medverkar därför Keolis för första gången på Järvaveckan. Vi är ständigt på jakt efter nya talanger och 14-16 juni är vi på plats på Spånga IP. I vårt tält kan du träffa rekrytering, trafikskola och flera av våra medarbetare. Passa på att provköra en buss i vår simulator och prata med några elever och framtida medarbetare.

Keolis är en av de största aktörerna inom branschen och en trygg arbetsgivare med stora möjligheter till vidareutbildning och utveckling. Som bussförare kan du till exempel ha olika uppdrag såsom servicevärd, instruktör eller ersättare till drift- och trafikledning. Hos Keolis finns alltid mångfald, jämställdhet och gemenskap i fokus.

Välkomna att träffa oss på Spånga IP under Järvaveckan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Vi finns på plats 14 till 16 juni mellan klockan 14:00 och 21:00. På plats finns Keolis rekryterare, trafikskola, förare och mekaniker samt representanter från Komvux.

Järvaveckan 2019

Tid: 12-16 juni, mellan 14.00 och 21.00

Plats: Spånga IP, Solhems Hagväg 2

Pris: Gratis

På plats kommer du även kunna njuta av god mat, konserter, kultur och idrottsevenemang. För lite yngre besökare kommer det finnas en hoppborg att göra av med lite energi i, ansiktsmålning, en experimentverkstad och massa annat kul.