Uppdaterad 2024-04-03

Rikard Guerrero är utsedd till Kommersiell direktör i Keolis Sverige

Keolis Sverige är glada att meddela utnämningen av Rikard Guerrero till rollen som Kommersiell direktör i företagets svenska ledningsgrupp. Rikard, som varit verksam på Keolis sedan 2015 och senast arbetat som anbudschef, tar nu steget in i denna nyckelposition med en stark drivkraft att utveckla och förbättra företagets kommersiella arbete. Innan sin tid på Keolis har Rikard haft olika roller på ISS och Trafficare, inklusive rollen som Head of Key Account Management.

Rikard Guerrero

I sin roll kommer Rikard Guerrero att ansvara både för anbudsarbetet och contract management, vilket innebär ett samlat fokus på kundrelationer, kontraktsförvaltning och tillväxt.

– Det är med stor entusiasm jag tar mig an rollen som Kommersiell direktör på Keolis Sverige. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med det kompetenta teamet för att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster och driva företagets tillväxt framåt, säger Rikard Guerrero.

Rikard har sedan september 2023 verkat som tillförordnad Kommersiell direktör och tillträder den ordinarie rollen per omgående.

– Rikard är en välkommen förstärkning till den svenska ledningsgruppen och jag är övertygad om att hans ledarskap och erfarenhet kommer att bidra till att stärka vår position på marknaden. Vi hälsar honom varmt välkommen till en ordinarie plats i vår ledningsgrupp, säger Mikael Wågberg, VD Keolis Sverige.