Trafikstart Råsta/Lunda för Keolis

Vi ser fram emot att välkomna många nya medarbetare till oss på Keolis då vi med start 19 augusti 2024 kör Keolis busstrafiken i Bromma, Solna, Sundbyberg och Sollentuna från depåerna Råsta och Lunda.

Förberedelserna inför trafikstarten är påbörjade och på den här sidan kommer du att hitta information om utbildning, scheman, uniformer med mera. Håll utkik under 'Senaste nytt'.

Har du frågor om uppstarten? Kolla först under 'Frågor och svar' för att se om det redan finns ett svar på din fråga. Annars är du välkommen att maila din fråga till E42_fragor@keolis.se

Informationsmöten, uniformsprovning och samtal

Nu kan du boka in dig på informationsträff samt uniformsprovning och samtal. I samband med att du provar ut storlek på din kommande uniform träffas vi för ett kort samtal om hur det är att arbeta i Lunda/Råsta och om du har några tankar kring förbättringar.

Lunda
Informationsträffar, uniformsprovning och samtal har genomförs under vecka 44–47.

Råsta
Informationsträffar är under planering.
Uniformsprovning och samtal sker från vecka 48.
Här bokar du in dig på uniformsprovning och samtal. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kommer att få betalt för den tid du lägger på att gå på informationsträff (1 timme) samt uniformsprovning och samtal (30 minuter). Du får det utbetalt i samband med din första lön från Keolis.