Trafikstart Råsta/Lunda för Keolis

Vi ser fram emot att välkomna många nya medarbetare till oss på Keolis då vi med start 19 augusti 2024 kör Keolis busstrafiken i Bromma, Solna, Sundbyberg och Sollentuna från depåerna Råsta och Lunda.

Förberedelserna inför trafikstarten är påbörjade och på den här sidan kommer du att hitta information om utbildning, scheman, uniformer med mera. Håll utkik under 'Senaste nytt'.

Har du frågor om uppstarten? Kolla först under 'Frågor och svar' för att se om det redan finns ett svar på din fråga. Annars är du välkommen att maila din fråga till E42_fragor@keolis.se

Informationsmöten, uniformsprovning och samtal

Vi har under vintern genomfört informationsträffar, uniformsprovning och samtal men om du inte har varit på detta ännu ber vi dig att snarast boka in detta. I samband med att du provar ut storlek på din kommande uniform träffas vi för ett kort samtal om hur det är att arbeta i Lunda/Råsta och om du har några tankar kring förbättringar.

Du kommer att få betalt för den tid du lägger på att gå på informationsträff (1 timme) samt uniformsprovning och samtal (30 minuter). Du får det utbetalt i samband med din första lön från Keolis.

Vi är vanligtvis närvarande på både Lunda och Råsta vardagar kl 9.00 – 15.30 och det går bra att komma förbi oanmäld. Annars går det bra att höra av sig till Solomon (076-104 15 78) i Råsta eller Ismail (076-105-18-41) i Lunda för att boka in en tid.