Senaste nytt

Några ord från projektledaren för trafikstarten av E42, Råsta och Lunda

25 september 2023
Har du frågor om uppstarten? Kolla först under 'Frågor och svar' Länk till annan webbplats. för att se om det redan finns ett svar på din fråga. Annars är du välkommen att maila din fråga till E42_fragor@keolis.se

19 september 2023
Anders Lagerström har tackat ja till rollen som Trafikområdeschef för E42, det vill säga busstrafiken i Solna, Sundbyberg, Bromma och Sollentuna. Anders har den nya rollen parallellt med sin nuvarande roll som chef för Nacka/Värmdö och Huddinge/Botkyrka/Söderort.

Anders Lagerström

4 september 2023
Keolis har nu fått tillgång till en lokal i Råsta som kommer att ligga mitt emot kommunals expedition på nedre plan i trafikhuset. Inflytt är beräknad till i slutet av september. Lokal i Lunda är också på gång med målet att vara på plats under oktober.

22 juni 2023
Nu vet vi vilka nya bussar som kommer att trafikera trafikområdet! Det blir bussar från tillverkarna MAN och Ebusco. Läs mer här.

14 juni 2023
Pelle Johansson heter jag och kommer som projektledare ha det övergripande ansvaret för uppstarten av E42 – Råsta/Lunda. Har större delen av mitt liv arbetat med kollektivtrafik eller i dess närhet. Kommer nu senast från att ha varit Säkerhetschef vid Keolis och har innan dess bland annat varit med och startat upp och avvecklat flera trafikavtal. Ser mycket fram emot att tillsammans med er få göra den resa som en uppstart verkligen är.

Till min hjälp kommer jag ha ett drivet projektteam som kommer synas i verksamheten. Här kan du se en skiss på hur organisationen kommer se ut och vi kommer löpande presentera respektive delprojektledare här på sidan.

Ser som sagt mycket fram emot att få göra denna resa med er och hoppas på många intressanta möten och dialoger under vägens gång.

Vi ses ute i trafiken!

Hälsningar,
Pelle Johansson